Meie liikmed: Risto Murumägi

Tutvustame oma toredaid inimesi, kel igal ühel eriline maailma tunnetus ja soov teha häid asju, mis viivad elu edasi ja jätavad jälje ajalukku.

Risto Murumägi vastused on siin:

1. Kuidas oled Kadrinaga seotud?

Kadrinas on möödunud kogu minu senine teadlik elu. Kadrina kool on olnud kodukooliks peale minu ka mu kahele vennale, abikaasa Margitile ning ka mu kolmele lapsele. Kadrinasse olen ma rajanud oma kodu, siin on mu sõbrad ja tuttavad ja siin ma ka töötan. Kadrina staadion ja spordihoone on olnud minu kaaslasteks aegade algusest. Viimased paarkümmend aastat olen panustanud volikogu ja Saunaklubi töösse. Mälumäng ja korvpall on mulle alati hingelähedased olnud.

2. Mis paneb Sinu silmad särama ja sütitab südames kirge?

Silmad paneb särama see, et aegade edenedes ei ole kunagi Kadrinas elu seisma jäänud, vaid ikka, kas siis lühemate või pikemate sammudega, edasi arenenud.

3. Miks meie vallas on hea elada?

Inimesel on ikka kõige parem elada seal, kus on ta tegelik kodu.

Foto: Marge Schwindt

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga