Meie inimesed: Vahur Leemets

Tutvustame oma toredaid inimesi, kel igal ühel eriline maailma tunnetus ja soov teha häid asju, mis viivad elu edasi ja jätavad jälje ajalukku.

Vahur Leemets´i vastused on siin:

1. Kuidas oled Kadrinaga seotud?

Olen elanud Kadrinas alates aastast 1980, olen käinud siin koolis ja elanud sisuliselt kogu oma täiskasvanuelu. Minu identiteet ja olemus on välja kujunenud Kadrinas ja võimalusel panustan alati Kadrina üldisesse arengusse. Olen olnud Kadrina vallavalitsuse liige ja hetkel aitan kaasa Kadrina spordielu arengule Kadrina Spordikeskuse nõukogu liikmena.

2. Mis paneb Sinu silmad särama ja sütitab südames kirge?

Kahtlemata on minu sisemine kirg sport. Olen ise noorena võistelnud süstaslaalomis ja teen seda võimalusel ka praegu, seda siis harrastaja tasemel. Rohkem olen seotud spordi korraldamise ja võistluste organiseerimisega. Olen peakorraldaja Kadrina Paisjärve jooksul, Rakvere Rattamaratonil, Tamsalu-Neeruti Maratonil ja paljudel teistel väiksematel võistlustel Pariisis mägedes, Loobu jõel, Võsu kergliiklusteel ning paljudes teistes kohtades.

3. Miks meie vallas on hea elada?

Kadrina vald on hea keskusega ja tugevate küladega vald. Valla taristu areneb silmnähtavalt, keskuses on mõnusad võimalused sporditegemiseks, toimub palju kultuurisündmusi. Kool on tugev ja pakub arenguvõimalusi. Kadrina on just paraja suurusega, toetava kogukonnaga ja heade võimalustega koht elamiseks.

Foto: Marge Schwindt

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga