Meie inimesed: Heli Napp

Tutvustame oma toredaid inimesi, kel igal ühel eriline maailma tunnetus ja soov teha häid asju, mis viivad elu edasi ja jätavad jälje ajalukku.

Heli Napp´i vastused on siin:

1. Kuidas oled Kadrinaga seotud?

Enne 2005 aastat puudus mul igasugune side Kadrinaga. Nimelt ostsin siis endale ja tütrele Loobu külla suvekodu. Aga kuna see koht ja küla said aina kodusemaks, otsustasime 2011 aastal siia päriselt elama tulla. Tütar läks Kadrina kooli ja ise hakkasin lähemalt küla ja vallaga tutvuma. Täna, juba kuuendat aastat hoian Läsna rahvamajal silma peal ja mul on ka võimalus kaasa rääkida Kadrina Valla kultuuri tulevikus. Tunnen igapäevaselt siirast rõõmu elada just selles külas ja selles vallas, kus elab palju imelisi inimesi.

2. Mis paneb Sinu silmad särama ja sütitab südames kirge?

Silma paneb särama toredad ja tegusad inimesed, kes teevad oma asja südame ja kirega. Näiteid oleks palju, aga eriti tõstaks esile Kadrina Kultuurikoda ja noortekeskust, kes korraldavad lastele erinevaid laagreid-malevaid ning millise kire ja armastusega nad seda teevad.

3. Miks meie vallas on hea elada?

Olen Kadrina vallas elanud 10 aastat, aga viimaste aastate areng on olnud erakordne. Kui eestvedajaks on entusiastlikud ja oma tööd tõsiselt võtvad inimesed, siis ei ole arengul piire- Kadrina kultuurikoda, spordihoone, uus tervisekeskus, laste mängu ja turnimisalad– seda nimekirja võib jäädagi kirjutama… Siin on hea elada, sest siin arvestatakse igaühega ja kõik on tähtsad.

Foto: Marge Schwindt

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga